Winactie maart

Terug van weggeweest!

De maandelijkse winactie!

Deze maand kunt u deze mooie lantaarn ter waarde van €34,95 winnen.

Wat moet u doen:

-vertel ons waarom jij deze lantaarn wil winnen, voor jezelf of voor een ander wellicht.

-Vertel ons wat je de leukste pagina of product op onze website vind.

 

Eind van de maand zal een winnaar bekend worden gemaakt!

Reactie plaatsen

Reacties

Geri
6 maanden geleden

De vaas Black/Bleu Brass is zaterdag een geweldige aankoop geweest zijn wij super blij mee en lantaarn zou daar heel mooi bi passen hele mooie winkel trouwens

Jannette Bos
7 maanden geleden

Haha, wat een leuke actie. Tja, het mooiste product van je website heb ik al in huis! Die prachtige (hang-)lamp van koperachtige bloemmotieven! We zijn aan t verhuizen - weg uit Kampen : ( maar gaan in een landelijkeomgeving wonen. Dus heel veel van jouw spullen zouden passen. Zoals zeker ook deze lantaarn.. De mooiste pagina vind ik dus waar die prachtige hanglamp op stond, volgens mij een foto van de hele winkel!

Carola
7 maanden geleden

Ik ga verhuizen…
Ik ga mijn huis verschrikkelijk missen maar mijn buren nog meer. De vrouwen vleugel. 3 dames van uit een lopende leeftijden (74, 49 en 34), maar met zo’n hechte band. We eten minimaal 1 a 2 keer per week samen maar we hebben nog nooit een ontbijt samen gehad.
We hebben nu zelfs een afscheids altaar gemaakt, als grapje. Nu staan er waxinelichtjes op maar hoe leuk zou het zijn als deze lantaarn erop zou staan! Dan hebben we er allemaal plezier van.
Mijn favo product van de website is de Swiet Home hang lamp glasbol. Omdat je door de lamp heen kan kijken lijkt de kamer opties groter wat weer super is voor in mijn nieuwe huis!

Jenny bossenbroek
7 maanden geleden

Ik zou het fantastisch vinden om deze lantaarn te winnen voor mijn dochter. Ze gaat samen met haar vriend in een oude opgeknapte camper reizen,en ik zie ze s'avonds al helemaal buiten zitten met deze prachtige lantaarn.

Francien Kuperus
7 maanden geleden

Prachtig -voor mijzelf(Heb deze in het klein in riet)
Maar die van U past goed bij mijn meubilair , zou er enorm blij mee zijn.
De lantaarns!!

Monique Hoeve
7 maanden geleden

Ik vind veel dingen mooi. De Dutch artikelen in goed bijvoorbeeld en de kandelaar. Die is perfect. Zou leuk zijn als vervanging voor mijn oude grote houten kandelaar, die een beetje uit is. Leuke website!

pien van den pol
7 maanden geleden

via MP op deze gezellige site gekomen. Wel moeilijk kiezen het leukste product te vinden. Ik vind veel dingen erg leuk ( ben ook gek op woonaccessoires en hebbedingetjes )! Maar die 2 zinken bijzettafeltjes (Mero set) vindt ik wel erg leuk! (Natuurlijk ook de lantaarn)!!! Succes met deze site! Groetjes!

Sue
7 maanden geleden

Ik zou graag de lantaarn winnen voor op onze slaapkamer. Het geeft een beetje de 1001 nacht sfeer, dus de slaapkamer lijkt me de perfecte plek. Helaas zijn ze uitverkocht, maar de overhangende kip vind ik toch het leukste product van de webwinkel.

Marianne
7 maanden geleden

Via marktplaats hier terecht gekomen omdat ik op zoek ben naar een leuk cadeautje voor mijn vriendin die altijd voor me klaarstaat en het nu zelf heel moeilijk heeft vanwege bijwerkingen/ restklachten van een hersenoperatie.
Mocht ik deze winnen dan is dit een pracht cadeau, mocht ik het niet winnen ben ik in iedergeval een leuke site om te snuffelen rijker!

Suzanne
7 maanden geleden

Via marktplaats op deze website gekomen.. wat een geweldige spullen staan hierop! Natuurlijk is een winactie altijd leuk en doe ik graag mee! Ik doe mee voor een collega die in april 12,5 jaar in dienst is.. leuk om zo'n mooi cadeau te kunnen geven! Voor nu verder neuzen op de website! Succes allemaal. Liefs Suus ♥️